Tryk og broderi på erhvervsbeklædning

Kontakt os

Tryk og broderi

Nina Nielsen A/S er førende, når det kommer til erhvervsbeklædning, og vi laver bl.a. førsteklasses tryk og broderi på alle typer arbejdstøj. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor får du hos os altid de absolut bedste resultater og produkter.

Interesseret i at høre mere? Så ring endelig på 56 63 00 37, skriv på nn@ninanielsen.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Markedets bedste kvalitet

Det er ikke svært at finde et sted, man kan få trykt eksempelvis sit logo på arbejdsskjorterne, -jakkerne eller -bukserne. Men hvis du vil være sikker på at få kvalitet – så skal du vælge Nina Nielsen A/S. Vi har arbejdet med både tryk og broderi i mange år, og hos os er kvaliteten i top så du ved, at trykket holder.

Logo på tøjet – også hvis du ikke allerede har et

Mange af vores kunder vælger at få trykt eller broderet virksomhedens logo på skjorter, trøjer, kasketter og andre ting. Har din virksomhed ikke allerede logoet på plads, kan vores dygtige medarbejdere hjælpe med at skabe et, der passer til lige netop din virksomhed.

Kunden i højsædet

Ligesom vi ikke går på kompromis med kvaliteten, går vi heller ikke på kompromis med den service, vi tilbyder vores kunder. Vi går meget op i, at du som kunde altid får den bedste vejledning og service, når du handler hos os. Derfor er du altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Køge og se nærmere på varerne og aftale nærmere om det tryk eller broderi, du kunne tænke dig.

40 år med erhvervsbeklædning

Vi har været i branchen i mere end 40 år og har derfor fået indgående kendskab til alt inden for arbejdstøj, tryk og god service. Vi hjælper dig med at finde frem til den rette løsning til lige netop din opgave og sørger for, at du er hundrede procent tilfreds med det resultat, du tager med dig hjem.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om tryk og broderi på erhvervsbeklædning, så kontakt os endelig. Du kan få fat på os på 56 63 00 37 og nn@ninanielsen.dk, og du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi har et tæt samarbejde med:

Skriv til os

56 63 00 37