Arbejdshandsker – i skind, med touch eller vibrationsdæmpende

Kontakt os

Arbejdshandsker

Er du på udkig efter vibrationsdæmpende handsker, arbejdshandsker med touch eller i skind? Og vil du have den bedste kvalitet på markedet? Så finder du arbejdshandsker hos os. Vi fører et stort udvalg af handsker til mange forskellige erhverv og industrier.

Vibrationsdæmpende handsker m.fl.

Har vi ikke lige den handske, du leder efter, så kan vi skaffe den hjem til dig eller hjælpe dig med at finde noget tilsvarende. Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om vores arbejdshandsker med touch og vores mange andre produkter. Du kan få fat på os på telefon 56 63 00 37 eller mail nn@ninanielsen.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Arbejdshandsker til alle industrier

Vi har et stort udvalg af handsker og arbejdshandsker, og kan altid hjælpe dig med at finde det helt rigtige par. Vi har bl.a. tekniske handsker, som du eksempelvis kan have på, mens du bruger en iPad, vibrationsdæmpende handsker og læderhandsker – for blot at nævne nogle få.

Tegera handsker fra Ejendals

Opnå optimal håndbeskyttelse med de rigtige arbejdshandsker ved fx præcisionsarbejde, skærearbejde, svejsning eller særlige risici. Ejendals handsker er kendetegnet ved perfekt pasform, funktion og solid beskyttelse mod snitskader, kemikalier og ekstreme temperaturer. Sortimentet omfatter moderne beskyttelseshandsker i høj kvalitet og med god komfort til ethvert formål og med de nødvendige egenskaber.

Ejendals er det svenske familieejede firma, der blev grundlagt i 1949, og som står bag Tegera handskerne, som er populære som håndbeskyttelse på grund af den høje slidstyrke, fleksibilitet og sikkerhedsniveau. Firmaet har gennem mange år været markedsledende i Norden og er specialiseret i produktion af beskyttelsesbeklædning af høj kvalitet til hænderne.

Beskyttelse af brugeren og ubegrænset ergonomisk bevægelsesfrihed er i højsædet hos Ejendals. Med de rette sikkerhedshandsker hjælper man med at forebygge arbejdsskader, som medfører sygefravær og påvirker produktionen. Produkterne er udviklet på baggrund af samarbejde med forskere og brug af avanceret teknik og af gennemtestet materiale. Handskerne produceres i læder, kunstlæder, tekstil og forskelligt dypningsmateriale. Ejendals har udviklet sikkerhedshandsker med særligt fokus på præcisionsarbejde, blødhed og bevægelsesfrihed, som sikrer et godt greb og en produktiv udførelse af arbejdet.

Vi kender kundernes behov

Med over 40 år i branchen kender vi vores kunder og de mange forskellige industrier, de kommer fra, rigtig godt. Vi arbejder både med mindre firmaer og de helt store virksomheder, og vi kender til de specifikke behov, der er i de forskellige erhverv. Det gør det muligt for os at give vores kunder den bedste service og vejledning, når de handler med os.

Frem for alt en servicevirksomhed

Vores produkter er af den højeste kvalitet og fra de bedste mærker, og det går vi aldrig på kompromis med. Samtidig er vi frem for alt en servicevirksomhed, der knokler for at give vores kunder god service og vejledning, så har vi ikke lige det, du leder efter, skaffer vi det gerne hjem til dig.

Kom og besøg vores showroom i Køge

I Køge har vi vores showroom, hvor du har mulighed for at komme ud og se på og prøve alle vores handsker og øvrige varer. Du kan gå rundt og se på udvalget på egen hånd, og du kan også få al den vejledning, du har brug for. Læs mere om erhvervsbeklædning

Vil du vide mere? Så er du altid velkommen til at ringe på 56 63 00 37, skrive på nn@ninanielsen.dk eller udfylde vores kontaktformular øverst på siden.

Vi har et tæt samarbejde med:

Skriv til os

56 63 00 37