Sikkerhedsfodtøj – sikkerhedsstøvler & Helly Hansen sikkerhedssko, arbejdsstøvler m.fl.

Kontakt os

Sikkerhedsfodtøj

Se Helly Hansen sikkerhedssko dame eller herre, sikkerhedsstøvler eller sikkerhedsfodtøj tilbud i andre mærker til dine medarbejdere. Hos Nina Nielsen A/S finder du et stort udvalg af arbejdsstøvler og sikkerhedssko herre og dame til brug i mange forskellige industrier. Vi fører markedets bedste mærker i arbejdsstøvler og går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service inden for arbejdssko.

Helly Hansen sikkerhedssko m.fl.

Du finder vores udvalg af vores arbejdssko i vores elektroniske kataloger. Du er også velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder for at høre mere om sikkerhedsstøvler dame og herre – eller ringe på 56 63 00 37. Foretrækker du at skrive, så sidder vi klar på nn@ninanielsen.dk.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sikkerhedssko dame og herre til alle erhverv

På baggrund af vores mange år i branchen kender vi til behovene i de forskellige erhverv og industrier om om sko og sikkerhedsstøvler. Vi kan dermed rådgive og vejlede vores kunder til, hvilke produkter, de skal vælge – uanset om de arbejder på lager, laboratorium eller noget helt tredje.

Helly Hansen sikkerhedsfodtøj

Helly Hansen har et stort udvalg af sikkerhedssko og fodtøj i sikkerhedsklasse S3, som er den højeste klasse inden for beskyttende arbejdssko, der er produceret i materialerne tekstil og læder. Fodtøj med en S3-certificering egner sig til forskellige industrier som fx sundhed, landbrug, fødevarer, logistik, transport, produktion eller byggebranchen. Det CE-mærkede fodtøj yder beskyttelse over for personale, der på arbejdspladsen kan risikere at være udsat for eksempelvis brandfare, elektrisk stød eller kemikalier.

Helly Hansens fodtøj i S3 modeller har forskellige basisbeskyttende egenskaber inden for flere beskyttelseskategorier som fx tåbeskyttelse, brændstof- og olieresistens, vandtæt overdel, kileydersål og beskyttelse mod gennemboring af søm. Skoene sikrer en høj gennemtrængningssikkerhed over for fx vand og snavs. Skomodellerne har både gode sikkerhedsegenskaber og høj komfort.

Udover egenskaberne i S3 sikkerhedsklassen tilbyder Helly Hansen sko med egenskaber som skridsikker ydersål, slidkappe over tåen, kuldeisolering og antistatiske egenskaber. Skoene fås også med en beskyttende funktion over for elektriske stød – ESD-beskyttelse mod elektrostatisk afledning og med en metalfri beskyttelse mod søm og åndbar luftmeshforing. Fodtøjet er typisk velegnet til både maskinindustri, lagerarbejde eller opgaver, hvor der er behov for værnefodtøj og beskyttende fodbeklædning mod specifikke risici.

Mere end 40 år med fodtøj til erhverv

Godt arbejdsfodtøj er en vigtig detalje at tage stilling til i forbindelse med rigtig mange jobs, og mange steder er beskyttelsessko endda påkrævet. Med over 40 års erfaring i branchen vejleder vi dig til at finde det fodtøj, der opfylder lige netop dine behov, og som samtidig lever op til sikkerhedskravene i din branche. Læs mere om arbejdsbeklædning.

Vi kender vores kunders arbejdsfodtøj

Vi er en mindre virksomhed, der prioriterer at være helt tæt på processerne og ikke mindst vores kunder. På den måde undgår vi spildtid og forglemmelser, og kan fokusere hundrede procent på at give vores kunder de bedste produkter og den bedste service. Vi har et solidt netværk af kunder, der vender tilbage igen og igen fordi vi kender dem og ved, hvad de har brug for – og på den måde kan hjælpe dem med nemt og hurtigt at få bestilt det, de skal bruge.

Prøv skoene i vores showroom

I vores showroom i Køge kan du se vores store udvalg, prøve arbejdsstøvlerne og skoene og sammenligne kvaliteter og mærker. Du kan selv gå rundt og kigge på skoene, og har du brug for det, står vi naturligvis klar med vejledning og rådgivning.

Ring til os på 56 63 00 37, send os en mail på nn@ninanielsen.dk eller udfyld kontaktformularen længere oppe på siden hvis du er interesseret i at høre mere.

Vi har et tæt samarbejde med:

Skriv til os

56 63 00 37