Erhvervsbeklædning – FE Engel, Snickers,
Helly Hansen arbejdstøj m.fl.

Kontakt os

Erhvervsbeklædning

Arbejdstøj hos Nina Nielsen A/S består af et stort udvalg af erhvervsbeklædning til en lang række forskellige industrier og fx solidt Helly Hansen arbejdstøj til erhverv. Vi tilbyder vores kunder erhvervsbeklædning og arbejdsbeklædning af den højeste kvalitet og markedets bedste mærker, der bl.a. tæller Snickers arbejdstøj, mærkerne FE Engel, Blåkläder, Workzone, Kansas og Helly Hansen arbejdstøj til kvinder og mænd.

Er du interesseret i at høre mere om fx. firmatøj som Kansas arbejdstøj til kvinder og mænd, eller har du spørgsmål til arbejdsbeklædning af andre af vores mærker eller erhvervsbeklædning generelt? Så kontakt os på 56 63 00 37, send os en mail på nn@ninanielsen.dk eller udfyld kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kyndig vejledning og god service om erhvervsbeklædning

Vi har et fast netværk af kunder til arbejdstøj, der handler hos os fordi de ved, hvad de får: varer og erhvervsbeklædning af høj kvalitet og den bedste service inden for arbejdsbeklædning. Vi har arbejdet i branchen i mange år og kender alle de forskellige mærker og de forskellige industriers behov for professionelt tøj til kvinder og mænd. På den måde kan vi vejlede vores kunder til, hvilket arbejdstøj de skal vælge og dermed sikre, at de går hjem med det rigtige tøj – hver gang.

Arbejdstøj i kendte mærker og høj kvalitet

Vi fører arbejdstøj til kvinder og mænd i kendte mærker af høj kvalitet som bl.a. Snickers, FE Engel, Blåkläder, Helly Hansen og er Kansas arbejdstøj forhandler. Også inden for profiltøj har vi en lang række af de absolut bedste mærker på lager, og her er der bl.a. tale om Bosweel, Techstar, ID, Nimbus og mange flere. Har vi ikke lige det, du gerne vil have, skaffer vi det til dig, eller også hjælper vi dig med at finde noget tilsvarende i vores sortiment.

Snickers Workwear – til alle behov og brancher

Snickers blev stiftet i 1975 af en svensk håndværker, som ønskede mere komfortabelt og funktionelt workwear i slidstærk kvalitet og med god bevægelsesfrihed. Snickers Workwear omfatter i dag et bredt sortiment til både mænd og kvinder, der består af fem serier: RuffWork, FlexiWork, LiteWork, AllroundWork og ProtexWork. Serien er kendetegnet ved et moderne og stilfuldt design, funktionalitet og god pasform til både hverdag og til branchespecifikke behov: fx til gulvlæggere, malere og tømrere og til risikomiljøer, der kræver beklædning med særlige beskyttelsesegenskaber. Tøjet har innovative funktioner som hylsterlommer, stretch, knæbeskyttelse og indbygget ventilation. Du kan læse mere om kollektionerne og specifikationerne i vores elektroniske produktkatalog.

Helly Hansen Workwear – solidt arbejdstøj

Helly Hansen blev grundlagt i Norge i 1877 og har gennem 140 år produceret arbejdstøj og beklædningsudstyr til udendørs brug på arbejdspladser og for friluftsfolk. Virksomheden fik hurtigt succes med vandtæt beklædning og er kendt for innovative kvalitetsprodukter i åndbare og beskyttende materialer til forskellige udendørs vejrforhold.

Det gennemtestede og CE-mærkede tøj fra Helly Hansen henvender sig til forskellige industrier og brancher, hvor en særlig beklædning og beskyttelse er påkrævet. Workwear fra Helly Hansen omfatter beskyttelsestøj til professionel brug med specifikke egenskaber: reflekstøj med høj synlighed, elektrostatiske egenskaber og beskyttelse mod vand, varme, kulde og ild. Derudover består Workwear-linjen af beklædning til brug ved metal- og svejsearbejde.

Erhvervstøjet fra Helly Hansen omfatter alt fra arbejdsbukser, t-shirts, sweatshirts, fleecejakker og arbejdsjakker i slidstærkt materiale og med høj komfort. Arbejdsbukserne fås med praktiske og fleksible hængelommer, som kan tages af efter behov og erstatter det traditionelle værktøjsbælte. Bukserne er produceret i et praktisk stretchmateriale og med justrerbare ben, som kan forlænges for optimal bevægelsesfrihed.

Du finder alt inden for workwear fx klassiske shorts og bukser med elastiske seler, knæpudelommer, strop til ID-kort, og hvor der er plads til tommestokken. Arbejdsjakkerne fås med ekstra isolering, refleksdetaljer og uden generende skuldersømme, så komforten er sikret. Workwear til kvinder omfatter blandt andet softshelljakker, servicebukser, t-shirts, fleecejakke og regnjakker.

Mere end 40 års erfaring med erhvervstøj

Nina Nielsen A/S blev grundlagt i 1975, og siden har vi arbejdet hårdt for at være de bedste i branchen. Vi kender vores kunder og ved, hvad de har brug for og hvad de plejer at købe. Det er med andre ord vigtigt for os at have et godt forhold til vores kunder, så vi kan sørge for, at de får lige netop det, de skal bruge.

Workwear til alle industrier og erhverv

Vi sælger firmabeklædning til alle: Lige fra smeden, fysioterapeuten og tandlægen til entreprenøren, advokaten og laboranten – og alt ind i mellem. Vi har profiltøj og kan hjælpe alle, der har behov for arbejdsrelateret beklædning af den ene eller anden art.

Besøg vores showroom

I vores showroom i Køge kan du selv komme ud og se på varerne, prøve tøjet og sammenligne kvaliteter og mærker. Her kan du få lov til selv at gå rundt og kigge på tingene – og så står vi klar med rådgivning og vejledning, når du har brug for det.

Vil du vide mere? Så ring til os på 56 63 00 37, skriv på nn@ninanielsen.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Vi har et tæt samarbejde med:

Skriv til os

56 63 00 37