Aftørringspapir, systemer m.v.

Kontakt os

Aftørringspapir, systemer m.v.

Uanset hvilket formål, du skal bruge aftørringspapir og tilhørende systemer til, kan du finde det her. Vi har et stort udvalg af bl.a. papirsystemer, dispenserer og aftørringspapir til forskellige industrier, værksteder, køkkener og andet.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores produkter, og om muligheden for at købe ind direkte i vores kundewebshop? Så kontakt os meget gerne enten på nummeret 56 63 00 37, mailadressen nn@ninanielsen.dk eller via vores kontaktformular.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find lige det, du skal bruge

I vores store udvalg kan du finde lige netop det, du skal bruge. Skulle vi ikke have det på lager, skaffer vi det gerne hjem til dig, og vi kan også altid hjælpe dig med at finde et alternativ, der fungerer lige så godt. Vi har bl.a. systemer til kontorer, værkstedsruller og hygiejnesystemer med sprit i dispenserer. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om, hvilke produkter der bedst opfylder dine behov.

Kom forbi og se på varerne

I Køge ligger vores showroom, og her har vi samlet alle vores forskellige produkter, så du kan se, sammenligne og prøve forskellige modeller, mærker og prisklasser. Du kan både få lov at gå rundt på egen hånd og se nærmere på de mange muligheder, og har du brug for råd og vejledning, er vi altid klar til at hjælpe.

Få kyndig vejledning fra erfarne medarbejdere

Vores erfarne medarbejdere kan give dig kyndig vejledning på baggrund af vores mere end 40 år i branchen. Efter så mange års erfaring har vi helt styr på alle de forskellige muligheder inden for bl.a. aftørringspapir, systemer, stativer og dispenserer, og vi ved, hvilke mærker, der laver de bedste produkter.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter eller i at få vejledning om, hvilke løsninger, der vil passe til netop din virksomhed? Så glæder vi os til at høre fra dig på 56 63 00 37 eller nn@ninanielsen.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Vi har et tæt samarbejde med:

Skriv til os

56 63 00 37